Financiële Emotie

Resultaten uit het verleden zullen uw toekomst niet langer beïnvloeden.

Eric Paul Busropan seminars, workshops en Coaching op het gebied van Financiële Emotie ©, zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling.

In het leven hebben we te maken met wisselende financiële situaties .

De stress die het bij u veroorzaakt als u er even “slecht voor staat” heeft zowel persoonlijke als maatschappelijke gevolgen.

Perioden van spanningen kunnen leiden tot ziekte, verzuim, arbeidsongeschiktheid, burnout, depressiviteit en zelfs frigiditeit (vrouwen) of impotentie (mannen).

In de training Financiële Emotie© leren wij u om te gaan met Financieel Emotionele Stress (FES). We geven u niet alleen de kennis om dit vroegtijdig te herkennen, maar geven u ook effectieve methoden deze stressvolle situatie te beheersen.

Door zowel de persoon als het bedrijf duurzaam van Financiële Emotionele Stress (FES©) naar Financiële Emotionele Balans (FEB©) te begeleiden is het mogelijk zowel mensen als bedrijven te leren emotioneel in balans te blijven bij stressvolle financiële uitdagende situaties zoals: behalen van sales targets,salarisonderhandelingen, aankoop , verkoop, verlies, winst, rijkdom, armoede, faillissement, doorstart, scheiding, schulden en natuurlijk economische recessie.

Het ultieme seminar voor mensen die financieel emotioneel willen leren balanceren als alles uit balans lijkt.

De seminars en power workshops Financiële Emotie geven u de kennis om weer rustig te slapen en vanuit deze positie uw financiële emotie onder controle te houden.

Neem uw leven in eigen handen, laat ANGST u niet langer beïnvloeden.

Vind het vertrouwen in uzelf en koppel uw emoties los van uw financiële situatie.

Het is tijd voor een andere aanpak, schrijf u nu in voor een 4-daagse seminar of maak gebruik van de 1-daagse power seminar.

Schrijf u nu in via de website: www.financieleemotie.nl

Voor vragen kunt u mailen naar: anthony.donner@ericpaulbusropan.nl